2019-06-14 11:38:18• hírek • Bede Emőke

Előzni szeretett volna, ehelyett felborult

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Június 13-án könnyebb sérüléseket szerzett egy nő azt követően, hogy autójával egy sikertelen előzési manővert hajtott végre – tájékoztatta híroldalunkat a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség sajtóosztálya.

A hivatalos jelentés szerint a 43 éves, erdődi ő 21 óra 45 perc táján Erdőd irányából haladt Nagymadarász felé, amikor is szeretett volna megelőzni egy másik autóst. Pechére az manővert nem tudta befejezni, ugyanis egy adott pillanatban elvesztette uralmát a kocsi felett, ennek okán lesodródott az úttestről, majd a menetirány szerinti bal oldalon elterülő mezőn felborult.


A balesetben a hölgy könnyebb sérüléseket szerzett, de ez nem akadályozta meg azt, hogy vérmintát vegyenek tőle az esetleges alkoholfogyasztás kimutatására. Az ügyben bűnügyi eljárást indítottak.


Gyorshajtók és ittasak

A csütörtöki nap során több mint 130 helyszíni bírságot szabtak ki a közlekedési rendőrök, ezeknek összértéke eléri a 71 700 lejt. Továbbá 17 sofőr vezetői engedélyét egy időre fel is függesztették. Tízen azért váltak gyalogossá, mert túl gyorsan hajtotta: a radar 101 és 142 km/h közötti sebességgel kapta őket lencsevégre. Egy 57 éves, mezőteremi férfi pedig azért jutott erre a sorsra, mivel ittasan ült volán mögé, s ezt balszerencséjére az alkoholszonda is kimutatta. Esetében a rendőrség bűnügyi eljárást is indított.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: